ММП 23: Altered Art/Промени предмета на Картишок

Определено обичам практичните неща!
В нашия дом сме фенове на чипса. И по-специално на един конкретен чипс, чиято опаковка е тип кутия. Веднъж ми стана съвестно, че купувайки редовно от този чипс допринасяме за лошото въздействие върху околната среда и започнах да събирам опаковките с идеята да им измисля някакво приложение. Може да видите от снимката, че опаковките са удобни да се използват за съхранение. Харесва ми това в тях, че са с прозрачни капачета и лесно може да се вижда съдържанието на кутийките.




Реших обаче да променя опаковките, така че да не си личи, че са от чипс и в същото време да придобият по-хубав вид. Затова един ден взех, че започнах да ги боядисвам с акрилни бои, използвайки също така салфетки и стенсили за промяната им. Ето какво се получи:



Аз използвам тези кутийки най-вече за съхранение на различни видове ядки (малките опаковки от чипса) и за съхранение на овесени ядки, фиде и други хранителни стоки  (големите опаковки от чипса) и нехранителни стоки като ластичета, хартиени цветчета и др.
Сигурна съм, че вие също може да им намерите интересно приложение!

Много съм развълнувана, че спечелих това предизвикателство с кутийките от чипс. В състезанието участваха уникално сътворени неща, на които се възхищавам за красотата и майсторството. Чист късмет си е, че победител излязох аз. Все пак, това ме мотивира да продължавам да се уча и изпробвам нови за мен неща. 
Благодаря на Картишок за страхотните предизвикателства и затова, че винаги са толкова вдъхновящи и мили :)

Коментари

  1. Точно снощи видях идея за подредба на панделки и канап в такива кутийки и днес отварям и гледам, че при теб красотата вече е факт. Поздравления за да намирането на интересни приложения на ненужните вече кутийки.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря Кати. Наистина са много удобни тези кутийки. Имам към 15 от тях, които използвам, но все още не всички съм преобразила.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар