Търсене в този блог

понеделник, 12 юни 2017 г.

ММП 23: Altered Art/Промени предмета на Картишок

Определено обичам практичните неща!
В нашия дом сме фенове на чипса. И по-специално на един конкретен чипс, чиято опаковка е тип кутия. Веднъж ми стана съвестно, че купувайки редовно от този чипс допринасяме за лошото въздействие върху околната среда и започнах да събирам опаковките с идеята да им измисля някакво приложение. Може да видите от снимката, че опаковките са удобни да се използват за съхранение. Харесва ми това в тях, че са с прозрачни капачета и лесно може да се вижда съдържанието на кутийките.
Реших обаче да променя опаковките, така че да не си личи, че са от чипс и в същото време да придобият по-хубав вид. Затова един ден взех, че започнах да ги боядисвам с акрилни бои, използвайки също така салфетки и стенсили за промяната им. Ето какво се получи:Аз използвам тези кутийки най-вече за съхранение на различни видове ядки (малките опаковки от чипса) и за съхранение на овесени ядки, фиде и други хранителни стоки  (големите опаковки от чипса) и нехранителни стоки като ластичета, хартиени цветчета и др.
Сигурна съм, че вие също може да им намерите интересно приложение!

Много съм развълнувана, че спечелих това предизвикателство с кутийките от чипс. В състезанието участваха уникално сътворени неща, на които се възхищавам за красотата и майсторството. Чист късмет си е, че победител излязох аз. Все пак, това ме мотивира да продължавам да се уча и изпробвам нови за мен неща. 
Благодаря на Картишок за страхотните предизвикателства и затова, че винаги са толкова вдъхновящи и мили :)