Благотворителен дарителски базар за АЛА "Усмивката е кауза"

Здравейте на всички читатели! Тези от вас, които ме познават, знаят че миналата година се включих в благотворителната коледна кампания на "Асоциация лицеви аномалии - АЛА". Събраните средства от миналата година бяха определени за ортодонсткото лечение на едно дете с лицева аномалия, което до преди 3 години растеше в социален дом, а от около 3 години е настанено при приемен родител. Ортодонсткото лечение е част от лечението на деца с лицеви аномалии, което в България не се поема от Здравната каса и за съжаление е скъпо струващо. Тази година Асоциацията отново ще организира благотворителен коледен "базар", от който всеки може да си хареса нещо срещу минимална сума на дарение. Предвид ситуацията с COVID-19, базарът ще се проведе онлайн. В него ще вземат участие със свои творби както професионални творци/крафтъри, така и любители като мен :) Скоро ще бъде публикувана страницата на онлайн базарът и ще го споделя с вас. Тази година аз подготвих 2 серии коледни топки за украса, които ще даря на АЛА за техния благотворителен базар. Първата серия нарекох "Горски коледни животинки", така както се казва и колекцията дигитални печати на LePetiteMarket. Дигиталните печати съм купувала от платформата Etsy. Всяка една от коледните топки от едната страна е с картинка от дигиталните печати на LePetiteMarket, а от другата страна е с логото на Асоциация АЛА. От двете страни съм сложила по малко изкуствен сняг, както и миниатюрни малки топченца. Отгоре топките са декорирани с панделки от една стара и любима коледна колекция на Create and Craft и малки коледни звънчета. Ето и снимки на тази колекция коледни топки за украса:
С тази серия се включвам и в Картичкофурийско предизвикателство 415 " Животинки " (http://cardsaddicted.blogspot.com/2020/11/415.html). За втората серия коледни топки за украса използвах дигитални картинки на poppymoondesign. Тази колекция нарекох "Коледен пътеводител". Ето и техните снимки:
Така с общо 24 броя коледни топки за украса се включвам в Коледния благотворителен базар на АЛА тази година. Надявам се да съм успяла да ви заразя с малко празнично настроение, както се надявам и тази година Асоциацията да успее да събере средства за още една от техните каузи. Ако някой има интерес да научи малко повече за дейноста на Асоциация АЛА, може да посети сайта на АЛА на следния линк: https://ala-bg.org/

Коментари