Публикация в английското списание Cardmaking & Papercraft


Здравейте,

Това е продължение на поста "Пролетни подаръци и пътешествия" от миналия месец.
С голямо вълнение споделям с вас, че куфарчето-албум, което бях изработила за рожденния ден на моя близка приятелка бе публикувано в едно от любимите ми списания Cardmaking & Papercraft. Снимката на куфарчето и неговата история бяха публикувани на страницата за писма от читатели в брой 195 за месец май 2019. Споделям с вас снимка на публикацията в списанието:


Във връзка с публикацията получих писмо и малка награда от издадетелството:


Това е първият път, в който публикуват в списание нещо направено от мен и трябва да споделя, че е много вълнуващо и радващо чувството, което изпитах, докато прелиствах страниците на списанието. Разбира се, най-щастлива бях да видя емоцията и радостта на рожденничката, когато тя отвори и видя подаръка си на летището докато чакахме полета за Братислава.

Днес, искам да ви припомня малко снимки на външния изглед на куфарчето, както и снимки от вътрешната част:


Вътрешната част съм ориентирала в три секции - за тагове и пожелания, за снимки и за записки от празничното пътуване:


Надявам се да ви харесва и на вас идеята за албум в куфарче. Работилнички за изработката на това куфарче в Пловдив и София провежда Ади - Андреяна Попматеева. Много благодаря на Ади за споделения опит в изработката му.

Коментари

  1. Илиянкааа, перфектен е!!!!! Наслад за очите и една гъделичкаща мисъл - да тръгна ли или да хвана ножицата...Браво! Много ме кефиш! Изработката ти е брилянтна!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря за милите думи. Радвам се, че ти харесва куфарчето :)

      Изтриване

Публикуване на коментар