Пролетни подаръци и пътешествия

Здравейте отново от мен!

Настоящата публикация е по повод наближаващата пролет – един от любимите ми сезони. Това е един от най-красивите сезони, в който всичко сякаш се възражда – желанието ни за нови начинания и изживявания, в някаква степен - социалният ни живот, позитивната ни енергия, цветята и дърветата разцъфтяват... В началото на пролетта е и моят рожден ден. В последните години го отбелязвам пътувайки до нова страна/град, защото началото на пролетта ме вдъхновява за изследване на нови и непознати за мен места. Дава начало на моите пътешествия! Тази година, изглежда ще пропусна. Но не тъгувам за този пропуск, защото ще бъда ангажирана тук с нещо изключително важно и значимо за мен, за което ще споделя с вас няколко дена по-късно.
Въпреки, че аз тази пролет ще пропусна пътешествие по случай рожденния си ден, то една моя приятелка ще празнува своя в Братислава, Словакия. Преди два месеца попаднах на евтини самолетни билети точно за нейния рожден ден и веднага й писах с предложение да се съберем компания и да отпразнуваме рожденния й ден там. За няма и час се събрахме малка компания и купихме билетите. Пролетно и празнично, ще започнем този сезон в Братислава! Малко след като закупихме билетите, във фейсбук видях публикацията за предстояща работилничка за ретро албум, организиран от Ади – Андреяна Попматеева. Веднага си казах, че това би било перфектен подарък за приятелката, която ще празнува рожденния си ден Братислава – подарък, свързан с пътешестия, в който да събере спомените си от рожденния ден. И така, преди месец отидох на работилничката. Благодаря на Ади за прекрасния урок и съвети за изработването на куфарче-албум със заоблени ъгли.
Ето и снимки от албума, който направих за рожденния ден на моята приятелка:


За създаването на това куфарче използвах - хартия от колекцията Arount the World на Stamperia, щанца на spellbinders, печати и щанци от мартенсцкия брой на списание Cardmaking & Papercraft, панделка от коледната колекция на Create and Craft.

Много се вълнувах, докато го правих и се надявам искрено и Деси – рожденничката, също да го хареса и да го напълни с прекрасни спомени от пътешествието ни заедно. Ако успея да се абстрахирам от собственото си вълнение, когато й го подарявам, ще се опитам да направя снимки, които ще споделя с вас. Замислям и разни други идеи, които да добавя към изненадата за нея, но ... надявам се времето да ми стигне, за да ги реализирам!
Надявам се да ви е харесало куфарчето! Ще се радвам да споделите своите коментари и препоръки!
С това куфарче, създадено с много любов, участвам в картичкофурийското предизвикателство „Пролет“: http://cardsaddicted.blogspot.com/2019/03/386.html
Пожелавам ви прекрасно слънчево и празнично настроение, и нека тази пролет донесе за всички ви много пролетно и вдъхновяващо настроение!

Коментари