Абонамент за списание Cardmaking & Papercraft






Здравейте,

Преди една година се абонирах за това прекрасно списание Cardmaking & Papercraft. Това ми беше един от подаръците, които си направих за предстоящия рожден ден :)
Абонаментът направих към едно английско издателство. Повече за списанието може да прочетете тук: Buysubscriptions.com - Immediate & BBC magazines. Винаги с вълнение чакам всеки брой и нетърпеливо го разлиствам като го получа.









Списанието е наистина прекрасно! Като съдържание, то представя различни крафт техники, идеи за картички или други неща с описания как се правят, както и представят различни продукти и промоции.

Във всеки брой задължително има по няколко листа дизайнерска хартия (малък грамаж) и освен това във всеки брой има някакъв крафт подарък - печати, щанца, папка за ембос.


Аз лично, миналата година, когато се абонирах за списанието, посочих английски адрес за доставката, защото имаше оферта, при която, ако направиш абонамента за 1 година, получаваш отстъпка от абонамента и допълно подарък - комплект дизайнерски хартии. Допълнителния подарък не го получих и много се зачудих дали да им пиша, но преди това проверих, че всъщност този подарък е бил в случай, че направих абонамента с плащане чрез директен дебит. Ако бях прочела по-внимателно, вероятно щях да си направя абонамента с доставка до България. Да, предлагат и обанамент с директна доставка до България. Има оскъпяване, но поне милата годиша беше доста минимално като размер. В Англия съм посочила адрес за доставка на фирма Габко, като на тях плащам 3,20лв за всяка доставка на списанието.

В момента има 25% отстъпка на абонамента за това списание.Стандартният абонамент за 13 броя е 79£ . С отстъпката, абонаментът струва 58,40£. Това са цените при доставка на английски адрес.За абонамент с доставка до България цената е 79£, т.е. промоционалната отстъпка не важи.
Разликата в крайната цена при двата варианта - с доставка в Англия и доставка до България:

- Английски адрес на Габко: 58,40£ + 13 пъти по 3,20лв. Крайната сума е около 171,83лв за 13бр списания с подаръци.
- Адрес в България: около 176лв

Както виждате, разликата в двата варианта не е голяма. Въпрос на избор е кой вариант всеки би предпочел.
А ето и линк за директен абонамент към списанието, ако някой иска да си направи: http://tidd.ly/95e3b227





Коментари